****Schrijf ook eens in het gastenboek ***
NEWS

06-10-2007 Helaas, ook het laatste optreden zal niet doorgaan.

22-09-2007 Als je behoefte hebt om Disconnect in het huidige concept/vom nog 1 keer te zien, zou ik zeker naar de musicon komen. na dat optreden gaat het roer volledig om, andere concepten andere stylen andere opzet met wie weet wat voor gevolgen. Het zal een tijd nog stiller worden maar wie weet gaat er ooit nog wat nieuws uit komen. de datum voor het laatste optreden in musicon is 19 of 20 Oktober.

23-07-2007 Nieuw nummer, nieuwe video. Fake dus... check it out in de video sectie. De eerste stappen naar een nieuwe CD zijn weer gezet, de eerste studio sessie is eind september geplant. Dan gaan we het eerste deel opnemen. Het optreden in lisse kan helaas op 5 oktober niet doorgaan, er wordt gezocht naar een vervangende datum.

01-07-2007 Er staat een nieuw "oud" filmpje in de video sectie, studio sessie 2003. Binnenkort komt er wel een nieuw filmpje bij. De oefenruimtevideo EP, Met 3 nieuwe songs. Vederop deze maand ook weer live aan de slag in Dordrecht.

24-03-2007 Leuk optreden gedaan gister in Solution in Hillegom. De foto's staan in de foto sectie. ook staan er foto's van de studio sessie eind november vorig jaar. Over 2 weekjes de volgende gig in Denhaag tot dan ofzo :-) Overigens kwam ik er zojuist achter dat op deze pagina nu al ruim 5 jaar disconnect info staat.. toch lachuh....

03-02-2007 He hi hallo ook enzo, Er zijn weer nieuwe liedjes, nieuwe optredens, kortom de disconnect trein gaat weer rollen. Vanavond staan we in de trucker in Pijnacker, check voor meer optredens regelmatig de gig's afedeling.

20-11-2006 Agelopen weekend lekker gespeeld in pleyn 68.Nu voorlopig geen gigs meer in de planning, dit doordat Fedja een maandje gaat reizen. Begin volgend jaar zijn we dan pas weer compleet. Maar eerst gaan we komend weekend nog even de studio in, gedeeltelijk om nieuwe songs optenemen maar dit keer ook om nieuwe songs te maken. We gaan gewoon lekker nieuwe ideen opnemen in de studio, om die dan later uit te gaan werken. We staan sinds kort ook op Myspace ... Check it out!! :-)

13-09-2006 Na een lange vakantie zijn we weer terug.... ook de optredens beginnen zich weer een beetje aan te dienen. Inmiddels staan er wat nieuwe songs in de steigers, en zijn we weer lekker compleet aan het repeteren. Achter de schermen word er hard gewerkt aan nog meer nieuwe optredens. Ook komt er binnenkort weer een radio gebeuren, maar daar over later meer.

24-07-2006 Er is weer een recensie opgedoken... check ze hier

17-07-2006 Afgelopen vrijdag weer eens super lekker gespeeld, wat resulteerde in een overwinning en dus een plek in de finale..ergens in augustus. Ook is er een recensie gespot van "The cycle continues", deze is via hier te vinden.Verder erg rustig, vakanties ed. maar e.e.a stelt ons goed in staat veel nieuwe songs te gaan maken :-) Overigens staat de vacature ook nog steeds open..

25-05-2006 Gezocht: Een Creatieve 2e frontman
We zijn op zoek naar een 2e frontman die de band kan versterken en die de 1e frontman (die ook af en toe live samples bedient) kan ondersteunen.Als je op andere momenten het geheel kan aanvullen met bijvoorbeeld percussie, keyboard of iets anders, dan zou dat helemaal top zijn.
Je kan onze muziek checken in de audio sectie . Lijkt het je wat en denk je dat je iets kunt toevoegen aan de band, neem dan contact op via info@disconnect.nl

13-05-2006 Lekker gespeeld gister in Sneek, we zijn dan ook 1e geworden. Nu mogen we in de halve finale weer een keer in Sneek spelen :-) De exacte datum volgt nog.

12-05-2006 Omdat er een tijd van komen is, is er ook een tijd van gaan. De tijd om te gaan is voor Ding (de laatst toegevoegde zanger) gekomen. Dus back to our basics. Just the four of us... Hopenlijk zo kort mogenlijk. We gaan dus wederom opzoek naar een vijfde bandlid. (functie omschrijving volgt asap :-) ). Maar straks eerst naar Sneek. De finale van afgelopen zaterdag (Join-popprijs) is gewonnen door Millstone , foto's staan in de foto sectie, ik zal proberen binnenkort effe een stukje van het radio gebeuren rond om de Join-popprijs op de site erbij te zetten.

06-05-2006 Wederom staat voor degene die het interview gemist hebben (dit keer op Kink-Fm) een mp3 van het interview in de audio sectie.

01-05-2006 Donderdag as. (4 mei dus) word er een nummer van ons gedraait op Kink FM Ook is daarbij een kort interviewtje te horen. Check it out!! op de kabel 95.50 of op internet. Komende zaterdag staan we in Join, noordwijk, in de finale van de Joinpopprijs. Komt dat zien..

09-04-2006 Als je het interview van afgelopen middag gemist hebt, kan je het terug luisteren in de audio sectie. Ook staat er een volledig gemixte video in de video sectie van het optreden wat we samen met germen hebben gedaan in het LVC op 1 oktober 2005 ter gelegenheid van de presentatie van de ontzettend Leiden CD 2005.

28-03-2006 Op zondag 9 april zijn we te horen op Way FM , verder staat er weer een nieuw optreden aan te komen in sneek, check voor meer info hierover de gear-sectie. Wij zijn op dit moment weer lekker nieuwe nummers aan het maken in de oefenruimte, en zijn ons verder aan het voor bereiden op wat komen gaat ;-)

13-02-2006 In de "gear" sectie kan je naar alle nieuwe nummers luisteren, Ik heb daar van alle nummers van de nieuwe CD een fragment van rond de 30 seconden neergezet.. have fun..

11-02-2006 Eindelijk... de CD is klaar, check de gear sectie voor de inhoud en hoesje.

01-02-2006 Het is even stil geweest ivm verhuizingen, ziekenhuis bezoekjes e.d. maar nu moet de site weer volledig draaien. Ik ben bezig om alle videos te voorzien van een quicktime versie zodat ook onze MAC vriendjes de filmpjes kunnen bekijken, er staan er op dit moment al 2. Ook kan ik (al)weer melden dat de CD (het artwork) nu echt bijna klaar is. Wel kan ik alvast de CD titel onthullen....Die gaat worden.. THE CYCLE CONTINUES

25-12-2005 Vrolijk kerstfeest iedereen... Dan kan natuurlijk niet zonder kadootje... Er staat een vers gemixt filmpje van Boom yeah, live op de opening van het rembrandt jaar in de video sectie.Groetjes, Disconnect.

18-12-2005 Na een zeer "cool" optreden afgelopen donderdag op een mega buiten podium met lasers en video op de opening van het rembrandt jaar, hebben we gister in join de vooronde van de Joinpopprijs gewonnen, we zijn dus door naar de finale die op 6 mei zal gaan plaats vinden. Foto's van beide opteredens staan zoals gewoonlijk in de foto sectie. Het artwork voor de nieuwe CD is nu echt bijna klaar. ik heb het bijna af resultaat al gezien en het beloofd veel... Ik zal proberen om zo snel mogenlijk een filmpje te plaatsen van de rembrandt opening..

25-11-2005 Op dit moment luister ik naar de definitieve vers gemasterde nieuwe cd van Disconnect, en ik kan melden dat het wel enige moeite heeft gekost de cd in het cd laatje te krijgen, want hij is ZO vet...Affin, het wachten is nu op het artwork,wat nu afgemaakt kan gaan worden, ditmaal verzorgd door Oldenburg | Marquez. Verder zijn alle voorbereidingen voor de opening van het rembrandtjaar in volle gang.

21-11-2005 We zullen samen met Germen op 15 December tijdens de opening van het rembrandt jaar op een podium (van 10 bij 10) over de oudevest gaan optreden, e.e.a zal zeer spectaculair gaan worden met lasers e.d. meer info volgt. Om het geheel optimaal voor te bereiden zal Germen ook het optreden in zwolle meedoen.

17-11-2005 De nieuwe CD is zo goed als af, alle nummers zijn (nu net) voor de volle 100% gemixt, en er is een afspraak gemaakt bij de mastering-studio. Dit keer laten we het geheel masteren in belgie bij Electric city in brussel.En als het dan allemaal goed verloopt moet de CD nog dit jaar te koop zijn. Er is nog geen definitieve titel bekend maar ik kan al wel vermelden dat er 15 tracks op de nieuwe CD zullen staan en dat ie ruim 45 minuten zal duren.

07-11-2005 Het Radio optreden/interview van afgelopen vrijdag staan online in de audio sectie, er staan ook wat foto's in de foto sectie...

31-10-2005 Een vet optreden gedaan afgelopen vrijdag, het was behoorlijk druk, maar naar later bleek, kwamen al die opa's, oma's, tantes en ooms niet voor Disconnect. Dus we zijn niet door...Jammer voor hun denk ik dan maar.. e.e.a is wel terug te kijken in een korte reportage van bollenstreek TV. (waarvoor dank) En gelukkig hebben we ook de foto's nog. Aanstaande vrijdag 4 november geven we een radio optreden op radio west, tussen 19.00 & 21.00 in het programma Stork on air. Het zal een een setje van een minuut of 15 zijn met een kort interview erbij. De frequentie van Radio West is 89.3 FM (heel Zuid Holland), voor kabelfrequenties check je kabelaar. Via internet is de uitzending wereldwijd te beluisteren www.rtvwest.nl.

16-10-2005 Er staat een nieuwe video in de "video sectie". Het betreft een proef clipje van het nummer Beter wat we samen met germen afgelopen 1 oktober in het LVC hebben gespeeld.

09-10-2005 Gister de hele dag in de studio gezeten om de song "Beter" met germen op te nemen. En ik denk niet dat we het beter hadden kunnen doen... het klinkt dus erg vet allemaal. Het nummer zal als extra op de nieuwe Disconnect CD komen. De nieuwe CD is nu bijna klaar, alle mixen zijn voor 98% afgerond, alleen de zang van another fat track is ergens in "the heat of the fight" verloren gegaan dus zal asap overnieuw moeten. Verder is de eerste oefensessie met Ding errug goed bevallen, en ziet het er naar uit dat het een "blijvertje" is. (-; Er staat ook weer een extra optreden bij in de gigs sectie.

25-09-2005 Na een paar goed bevallen oefensessies met Germen, hebben we een paar dingen besloten...We gaan voordat de nieuwe CD uitkomt nog 1 keer met de hele band een dag de studio in met Germen, om de song Beter op te nemen. Zodat ook deze song op de nieuwe CD zal staan..Ook hadden we het plan om de band uit te gaan breiden met een extra frontman, in de eerste instantie hebben we germen gevraagd, maar die bedankte voor de eer om zich volledig opzijn eigen ding te kunnen storten. Na een (extreem) korte zoektocht stuitte we vervolgens op Assasinos-locos frontman DING.. Die dus vanaf de eerste week oktober mee zal gaan oefenen om zo te kijken of we Disconnect naar een hoger level kunnen tillen.....Rock-on..

02-09-2005 De Ontzettend-Leiden CD ligt in de winkels!! Verkrijgbaar voor slechts
5,95 bij: Velvet, Plato, Plaatboef, Elpee, Cafe de Kroeg, Cafe den Uil, cafe de Harmonie en Sus Antigoon.

26-08-2005 Op 1 oktober zal Disconnect in het LVC staan, ter presentatie van de ontzettendleiden CD. Dit zal een speciaal geheel gaan worden, we doen dit optreden samen met germen. Waar we leuke combinatie's voor aan maken zijn. Het optreden in het LVC zal een half uur duren en begint om 22.40 maar de rest van de avond is ook zeker de moeite waard.

04-08-2005 Om direct op de stem pagina voor Disconnect te komen Klik je hier

03-08-2005 Hi, Disconnect is geselecteerd voor de Ontzettend-Leiden CD. Op de CD zal het nummer Hip86 wat op onze volgende CD zal staan, te horen zijn. Wil je er zeker van zijn dat wij op de CD presentatie in het LVC kunnen spelen, breng dan je stem uit op Disconnect via de site Ontzettend-Leiden Ook kan je daar meer info vinden over de CD en de andere (leidse) artiesten die op de CD zullen staan.

23-07-2005 Inmiddels is het eind juli.. lip is al anderhalve week op vakantie, fedja en pepijn gaan binnenkort op vakantie, dus je begrijpt het is erg rustig. Voor de CD moet er nog steeds 1 song zang opgenomen worden, dit kwam er dus niet van door de borst perikelen van Tsjah, die inmiddels geheel verdwenen zijn. Maar dit weekend of vlak er na gaat het gebeuren. Ik heb ook van het grafische-front vernomen dat het ontwerpen van de nieuwe CD hoes in volle gang is. Ook optredens word weer aangewerkt, binnenkort gaan er weer wat promo pakketjes de deur uit. Ook hebben we ons ingeschreven voor de Ontzettend-Leiden CD en de Grolsch-grote-prijs.

24-05-2005 De maand Mei, is bijna voorbij..en nog steeds geen nieuwe CD.Een maand of anderhalf geleden ben ik (tsjah) begonnen met de zang opnieuw doen. Dat is nu dus bijna klaar maar er zijn dus nog een paar nummers die opnieuw ingezongen moeten worden. Ondertussen ben ik dus wel al de laatste hand aan leggen aan de mix van de muziek. Door vakantie perikelen zal de CD zeker nog een maand op zich laten wachten.Na 2 afgelaste en 1 half optreden in denhaag gaat het nu eindelijk de goede kant op met m'n borst, de pijn is iig behoorlijk afgenomen. Inmiddels zijn wij in de oefenruimte wel weer druk aan de slag met nieuwe songs schrijven.
Nog even iets anders, Ik heb ook net het mixen van CD voor germen klaar, alwaar ik de muziek voor heb geschreven en gemaakt. Check voor meer info hierover www.gismostudio.nl

04-05-2005 Er staat een nieuwe filmpje in de video sectie. Het is een clip bij het nummer boom yeah

04-05-2005 Helaas, wegens aanhoudende pijn in de borst bij Tsjah, zijn de komende 2 optredens: 5 mei hut van ome henne en 7 mei gooth ridderkerk afgeblazen. Hopenlijk is er volgende week wat verbetering, en kunnen we het optreden in Denhaag gewoon doen.

31-03-2005 Wat ik gister eigenlijk vergeet te vertellen is dat er ook een nieuwe video online staat van disconnect in de franse bulldog. check hiervoor de "video" sectie

30-03-2005 Het mixen van de nieuwe CD is nog steeds in volle gang, naar verwachting zal de CD ergens in mei volledig klaar zijn. Er staan inmiddels ook weer 6 optredens op het programma her en der in het land, check hiervoor de "gigs" sectie.

17-03-2005 Helaas, morgen zal bekend worden (wat vandaag al de hele dag op internet te lezen is) dat de Dode dichters door zijn voor de Parool Pop Prijs, gefeliciteerd ofzo...

12-03-2005 Hi, leuk optreden gedaan gister in de franse bulldog in scheveningen. Check de foto's in de "pictures"sectie. Komende week word spannend, de uitslag van de volgende ronde van de Parool Pop Prijs word deze week bekend gemaakt. Spelen we in Paradiso ...of niet.

24-02-2005 Om te beginnen, alle stemmers op Disconnect, BEDANKT. We zijn dus door naar de volgende (jury) ronde van de Parool Pop Prijs. De definitieve uitslag is 336 voor Mind-shelter en 409 voor Disconnect. Over twee weken zal bekend worden of we wel of niet door zijn naar Paradiso. Zo en nu weer verder met de orde van de dag...Het mixen van de derde CD.

19-02-2005 Zo, lekker gespeeld gister. Leuke avond gehad, we zijn derde geworden, maar dat boeit dan weer verder niet zo. als we ons zelf iig maar vermaken. Wat zeker is gelukt. de foto's van gister staan in "Pictures" sectie. En nu natuurlijk allemaal weer effe stemmen op ons op Parool Pop Prijs. En dan kunnen wij ons weer gaan opmaken voor het volgende optereden in scheveningen. Tot dan.

17-02-2005 We zijn geselecteerd voor de eerste stem ronde van de Parool pop prijs.Vrijdag de 18e zal er in het parool een presentatie blokje van ons staan met foto. Vanaf vandaag kun je op deze site je stem uitbrengen op ons. Parool Pop Prijs . Deze stem ronde duurt tot volgende week donderdag 11.00. Dan zal ook direct duidelijk zijn wij door is en wie niet. Uiteindelijk blijven er een paar bands over die dan in Paradiso mogen spelen en kans maken op een DVD opname, bandcoaching enz. Dus support Disconnect en gaat allen stemmen. Alvast bedank daarvoor :-)

14-02-2005 We hebben gister voor het eerst na de studio sessie weer effe gespeeld, dit ter voorbereiding op het optreden vrijdag as in schiedam. Ik ben in middels begonnen met het mixen van de songs. In de audio sectie kan je de eerste proefmix van boom yeah horen.

31-01-2005 Zo, terwijl ik dit schrijf luister ik nog eens naar de proefmixen van de laatste opname's, en het blijft vet. Na het schrijven van dit stukje ga ik (tsjah) beginnen met de voorbereiding voor de definitieve eindmix. Er staan ook weer wat optredens in steigers, maar er staat nog nix vast, nadere info volgt. Het is vrij rustig verder, Pepijn is voor de eerste keer op wintersport (hij gaat 2 keer deze maand), En donderdag a.s. gaan we voor het eerst na de studio sessies weer de oefenruimte in, om ons enig sinds wat voor te bereiden op de komende optredens.

22-01-2005 YEAH!, Alle studio opnames zijn afgerond, (check de foto's in de "pictures" sectie) en ik kan melden dat het weer lekker vet en massaal klinkt. Dank gaat uit naar Familie Lagrand(opname ruimte e.d.), pieter en GJ (voor het lenen van mic's). Ik zal hier asap weer een compilatie van de opgenomensongs (8x) proberen te maken voor op de site.Ook staat er weer en optreden op het programma, dit keer in de franse bulldog in scheveningen. Check voor meer info de "gigs"afdeling.

19-12-2004 Alles op de website zou het nu weer moeten doen, en ook de DVD is volop verkrijgbaar. Check de gear sectie om te bestellen.

10-12-2004
Uhh, Nou alles deed het weer. Er zijn weer een paar dingen die niet werken op de site. Hopenlijk na het weekend opgelost. De DvD is klaar, en de eerste batch van 12 is op. Na het weekend komt de 2e batch. Heb je ook interesse? dan moet je nog even geduld hebben, tot na het weekend. Maar je kunt wel reserveren. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar Tsjah. De DVD kost 7.50.

09-12-2004 Nou, alles zou weer moeten functioneren. Het is effe crisis geweest, maar ik ben van isp veranderd. dus was mijn server effe down, maar nu moet alles het weer doen en blijven doen.. Ondertussen is de DVD klaar. En dus ook zeer snel te koop. We moeten effe checken hoe en wat met de prijs maar die zal laag blijven. Nou wij zijn ons verder aan het klaar maken voor een nieuwe studio sessie begin januari en het begint allemaal erg cool te worden.Er staan op dit moment nog geen optredens geplant

05-11-2004 Nou, de DVD is nu echt bijna klaar, hij had dus nu al af moeten (en kunnen) zijn, maar na terugkomst van de mastering bleek het geluid echt zwaar vekracht te zijn, wij dachten nu maar eens een andere mastering toko te gaan proberen die iets goedkoper was dan ons gebruikelijke adres (cut & clear). Maar helaas is goedkoop toch weer duurkoop geworden. Ik heb nu besloten om het toch ook maar weer zelf te gaan doen. Waarschijnlijk gaan we ergens eind van het jaar een DVD presentatie houden, maar daar kan ik nu nog weinig over kwijt. Wat ik al wel kan melden is dat de titel van de DVD "Struggle for live" gaat worden.

17-10-2004 Jo, Alle geplande optredens zijn weer achter de rug. Afgelopen vrijdag Tomaatpop, wat achteraf een lekkere opwarmer was voor de dag erna.(maar wat was het geluid in de q-bus weer ouderwets KUT). Gisteren (roggel) was weer een lekker optreden het geluid was SUPER lekker(met dank aan de geluids technicus van sotr), en daardoor de uitvoering ook stukken beter. Ook erg genoten van SOTR (die ons voor deze avond hadden uitgenodigd check die vette shit) die een erg vette TRYOUT show hebben neergezet. (super cool)
Check voor de foto's van deze optredens de foto sectie. Zo wij gaan ons weer terug trekken in het oefenhok, alwaar we de laatste hand gaan leggen aan de derde CD. We hebben de studio uiteindelijk geboekt voor 8/9 & 15/16 januari 2005. Tussendoor komt de DVD natuurlijk ook nog uit, en misschien nog een paar optredens...tot snel.

20-09-2004 Hi, de release van de DVD is vertraagd, we zijn op dit moment bezig met de extra's, die iets meer tijd in beslag nemen dan verwacht. De main concert video en audio zijn dus alwel klaar, nog even geduld dus. Verder staat er weer een extra optreden gepland, 16 oktober in het voorprogramma van SOTR meer info hier over vind je in de 'gigs"sectie. Verder ben ik met een nieuwe video sectie bezig, alwaar dan meerdere live video's in diverse formaten inkomen. Ook zijn we bezig met het maken van nieuwe songs voor het volgende album, wat waarschijnlijk ergens begin volgend jaar moet gaan verschijnen. Dat was 'm weer even.....

04-09-2004 Het eerste stukje van de video van Werfpop staat online, in de video sectie. Het is het eerste nummer wat we die dag gespeeld hebben, Straight for the edge. Verder staat er weer een optreden geplant. Het betrefd een optreden op tomaatpop en dit vind plaats in de Q-bus in leiden op 15 oktober.

13-08-2004 Ik heb zojuist het interview wat we begin maart op stads radio delft hebben gegeven op de site gezet, het duurt een half uur en het is in het real formaat. Ook is bio weer enigsinds ge-update. Met de DVD gaat het ook aardig. Het geluid is nu ook grotendeels gemixt, ik moet OA nog een DTS track mixen en nog wat puntjes op de i. Er is nog geen optreed nieuws, wel hebben we ons ingeschreven voor tomaatpop en gaan er binnenkort 40 promo pakketen de deur uit..tot snel.

26-07-2004 De eerste proef video voor de DVD staat online. Het betrefd Pushharder. Deze staat in real video in de video sectie. More to come...

14-07-2004 Zo...We hebben afgelopen weekend een super optreden gedaan op werfpop. De foto's kun je zoals altijd in de fotosectie vinden. Ook zijn er weer video opname's gemaakt (dit keer met 4 cams), waarvan ik snel wat op de site zal zetten. Ook zijn we nu nog erg druk bezig met de DVD, het mixen van de video tracks is bijna voltooid, nu alleen de audio nog....Maar de verwachting is dat ie begin september toch wel klaar/tekoop moet zijn. Ook van de aanstaande DVD zal ik binnenkort wat previews plaatsen. Verder is het nu vrij stil, vakantie tijd zullen we maar zeggen. Er staan geen optredens geplant, en ook de oefensessies liggen even stil. We gaan komende maanden er wel hard aan werken om het studio album wat al een jaar op de planning staat eindelijk eens afteronden, misschien ergens in oktober weer effe de studio in, en natuurlijk in het komende seizoen weer lekker vaak spelen her en der...want dat blijft toch het leukste.

16-05-2004 Door omstandigheden is het hier even stil geweest maar er is weer effe wat nieuws. We spelen op Werfpop wat dit jaar weer in het Leidsehout zal worden gehouden en wel op 11 Juli.Verder nog niet veel nieuws.

16-03-2004 Jawel daar zijn ze dan het restant (148) foto's van de 28e er zitten hele hippe bij, check het uit in de foto afdeling. Deze laatste batch foto's zijn in z'n geheel afkomstig van de familie berlijn.Dank daarvoor.Verder zal ik binnenkort een interview met ons online zetten dat we 2 weken geleden hebben gegeven bij stads radio delft, in het programma Café Ratatouille.Dat was 'm weer even.....

01-03-2004 De eerste foto's O.A. van het opbouwen en 2 van van het concert staan op de site. Met dank aan Dennis, Boris & Mirjam..More to come....

29-02-2004 Zo, het is achter de rug..het was een hele geslaagde avond. Ik heb zojuist een paar stukjes video bekeken en dat ziet er allemaal goed uit. Ik wil vanaf hier ook nogmaals alle MEDEwerkers bedanken, zonder jullie was en weinig opgenomen en geregeld. Verder heb ik op dit moment nog geen foto's, die gaan wel snel komen en waarschijnlijk ook in zeer grote hoeveelheden. Ook zal ik kijken of ik een paar korte stukjes video/audio op de site erbij kan zetten. Tot snel.

13-02-2004 Op 28 februari 2004 gaan Assasinos Locos en Disconnect een heftig optreden geven in de Q-bus in Leiden. Er worden opnamen gemaakt voor live-CD´s en DVD´s. Komen dus en met je kop en je stem op die opnames! Assasinos Tours verzorgt natuurlijk weer een busreisje. Wil je met de bus mee (vanuit alphen e.o.)naar dit optreden? Mail dan voor meer info ff naar borix@assasinoslocos.nl
Hoe meer mensen met de bus mee willen, des te goedkoper de rit wordt.

07-02-2004 Het optreden in Musicon gister was erg geslaagd, de foto's staan er ook al in de foto afdeling helaas geen audio of video kunnen opnemen. Het was ook Gezellig met de boys van assasinos Locos. Die overigens ook een goed optreden neer hebben gezet. Zo en nou op naar de Q-bus. Alwaar nog wel wat werk voor te doen staat... En we zien jullie uiteraard allemaal daar..tot dan dan

18-01-2004
Zoals je in de popup al kon zien is de flyer voor 28 februari klaar .Ook nieuw is, als je op dit moment in de audio afdeling kijkt zal je zien dat daar onderin een rode knop zit, die breng je naar het Disconnect bandleden audio archief. In dit gedeelte vind je diverse muziek die de bandleden van disconnect in het verleden en heden (naast deze band) hebben gemaakt of maken. Vanaf het eerst volgende concert wil ik ook gaan proberen om meer concerten intergraal online te zetten, en zo ook een uitgebreide live audio afdeling te creëren.

11-01-2004
Om te beginnen een goed nieuwjaar allemaal. Zo, alle voorbereidingen voor de DVD/CD opname van zaterdag 28 februari in Q-bus zijn in vollegang. Het beloofd allemaaal erg heftig te gaan worden. Ook staat er alweer een optreden gepland en dit keer in het bomvrijhospitaal te Hellevoetsluis en wel op koninginendag. Ook zullen er binnekort eindelijk disconnect stickers zijn.

25-12-2003 Merry x-mas iedereen. Alles gaat gewoon door ook hier dus het optreden in de Q-bus is nu ook definitief bevestigd, het optreden met dvd/cd opname gaat door en wel 1 dag later als eerst gepland stond, op zaterdag 28 februari in de Q-bus dus..ook dit optreden is samen met assasinos locos dus Komt allen.

16-12-2003 Nou het optreden in Musicon is bevestigd, en het gaat op 6 februari plaats vinden aldaar. Dit optreden zullen we samen met Assasinos locos doen, het beloofd dus een feest te gaan worden....In ieder geval tot dan dan!

10-12-2003 Hallo, het is nog steeds vrij rustig in het disconnect kamp en er is inprincipe nog geen enkel optreden 100%. Verder zullen we dit jaar niet meer compleet oefenen dit pakken we volgend jaar weer op. Zo ga ik ook proberen om voor begin april weer een studio sessie te plannen zodat we het lang verwachte 2e deel van de derde cd kunnen gaan opnemen. Zoals ik dus al eerder melde is geen enkel optreden 100% dit omdat er wat problemen zijn ontstaan rond de data waarop de optredens zouden plaats vinden, we zijn nu dus druk bezig deze te herplannen, ik hoop hier dus snel meer info over te kunnen geven. Alle cd's zijn nu ook echt online te bestellen en te betalen, check hiervoor de gear afdeling.

25-11-2003 Jawel daar is ie dan .... de nieuwe site. 't heeft even wat voet in de aarde gehad maar hij is af.

16-11-2003
Het optreden in nirwana gaat niet door. Dit omdat we echt geen ene ruk van deze kut zaal horen na bellen faxen mobiel bellen mailen weten ze het te presteren om gewoon echt geen reet van zich te laten horen.

9-11-2003
Zo het heeft even geduurt weer, maar er gebeurt dan ook weinig spannends wel zal deze site binnenkort in een nieuwe jas worden gestoken, alwaar we op de achtergrond dan ook al druk mee bezig zijn. Het optreden in nirwana lijkt een beetje onduidelijk te worden. dit meer omdat we van hun uit nog steeds geen bevestiging hebben gekregen en ze ook de telefoon niet opnemen... Wel staat er voor begin volgend jaar twee optredens geplant in musicon (denhaag) en in het muziekhuis. Die in het muziek huis is extra leuk omdat we daar live geluid en video opname gaan maken. (5 cameras &16 sporen geluid) dus hou de site goed in de gaten voor data en nieuwe updates

16-10-2003 Hi, er staat inmiddels weer een optreden opstapel. Dit keer in nirwana in lierop. (check voor een link bij gigs) Verder zijn we in de oefenruimte bezig met het expierimenteren met live gemixte tracks met losse samples,beats & fx's vanuit de laptop, dmv een midi controller(uc-33) een korg kaosspad en een mixertje. Nou dat was 'm weer even voor nu.Tot later...

21-09-2003 Ook de filmpjes van babylon staan erop bij de video de kwaliteit is niet super maar toch.Enjoy.

21-09-2003 Gister in babylon gespeeld..Het was weer gezellig. Lekker gespeeld, in een leuke zaal met aardige mensen. De foto's staan uiteraard weer in de foto afdeling en binnenkort komen er nog wat korte filmpjes bij..tot snel.

14-09-2003 A.s. Zaterdag 20 september is het weer zover..We moeten spelen, en wel in Babylon te Woerden. Het optreden begint om 23.00 en de zaal is vanaf 21.00 open.Tot dan.

10-09-2003 Zo! Morgen weer compleet oefenen na alle vakanties e.d. voor wie weet misschien snel een optreden.Check ook de nieuwe bio bij band info verder staat daar ook een zip file waar een bio in pdf en een promo mp3 in zit.. Voor de rest nog niet zoveel nieuws.

14-08-2003 En ja dan toch nog iets langer nodig als gedacht (1 avond) is het dan nu zo goed als af. in audio sectie kun je een compilatie vinden van de 5 opgenomen nr's geniet ervan want dit zal pas begin volgend jaar uitkomen, Op dit moment word het al wel als promo materiaal gebruikt, maar later dit jaar gaan we nog een keeer de studio in om nog een setje op te nemen en dan komt het samen met deze nr's op 1 CD.....Tot snel!

4-08-2003 Zo na een relaxt verlopen mix sessie (1 avond per week) is het morgen nog 1 keer afzien in de bloedhete Tsjahomestudio en dan is het op wat schaaf werk na af. Verder is fedja 3 weken aan het reizen en heeft pepijn ook vacantie, dus staan de oefenruimte activiteiten tijdelijk stil, wel zijn er reeds 2 nieuwe nummers zo goed als af ...Doei.

26-06-2003 Hey,....'T lijkt erg rustig in het Disconnect kamp, maar we zijn bezig met het mixen van de studio opname's en in de oeferuimte zijn we bezig met het schrijven van nieuwe songs voor het 2e gedeelte van de opnames voor de 3e CD...tot snel..

4-06-2003 Ja daar was ik weer, 't optreden opjannarok was errug leuk en gezellig enzo er zijn alleen video opname van het optreden maar misschien dat die later nog eens op de site komen. verder zijn er wel sfeer foto's van na ons optreden, die staan bij de foto's. nu gaan we weer hard oefenen voor misschien een volgend optreden................

10-05-2003 Er staat nu ook audio van ons optreden gister in nederland drie uiteraard in de audio afdeling de kwaliteit is niet helemaal super maar dit komt omdat het 't geluid is wat door de video camera is opgenomen, het is daardoor ook niet helemaal compleet.

10-05-2003 Nou het was een erg geslaagde avond in nederland drie te wateringen lekker gespeeld en goede reactie's. De foto's ( 3 dit keer) staan in de foto afdeling. We speelden samen met Article ,wat erg gezellige gasten zijn, en ook vette muziek ten gehoren brachten. Nou gaan we weer gewoon verder met mixen van de de laatste 5 opgenomen nr's (waar binnenkort iets van te horen zal zijn) en weer de oefenruimte in om verder te "oefenen"........voor janarok en hopenlijk nog vele optredens........Laterzzzz

7-5-2003 We zitten nu 3 dagen na de laatste studio dag, en ik heb 4 proefmixen af van de 5. En aan de hand daarvan gaan we over een tijdje (1 a 2 weekjes) aan de echte eindmix beginnen. Alles klinkt tot nu toe errug cool en de foto's van dit weekend staan uiteraard weer bij de foto's. Aankomende vrijdag de negende spelen we in nederland 3 te wateringen. Morgen nog 1 keer op halve kracht (zonder fedja) oefenen. en dan gaan we d'r voor...

28-04-2003 Jo! Het was een zware en vooral vermoeiende bevalling afgelopen weekend, maar de drum en bas staan erop, en vet ook. In de foto sectie staan de fotos van afgelopen weekend bij video staan ook 2 nieuwe filmpjes. Volgend weekend gaan we de gitaar en zang nailen.

23-04-2003 Nou het is weer bijna zover. Komend weekend zitten we weer eens in de studio. Dt keer een geheel eigen samengestelde studio. Ik heb voor de gelegenheid de Tsjahomestudio verhuisd naar de inhome oefenruimte van assasinoslocos. Alwaar we dus dit keer gaan opnemen. Morgen nog 1 keer compleet oefenen, hopend dat dit keer het gips er wel af is en dan zijn we er denk ik wel klaar voor....

14-04-2003 Ook Jannarok is definitief bevestigd. 29 Mei (Hemelvaartsdag) zullen wij spelen op dit gedeeltelijk buiten gehouden muziekfestival in Diepenheim (Overijsel)

13-04-2003 Afgelopen week zou het gips eraf gaan.. maar helaas de dokter vond het nodig dat het er nog 2 weken om bleef. dus gaat de planning voor de studio en optreden erg krap worden. toch gaat alles gewoon door. Verder wachten we nog steeds op de bevestiging van jannarok... En op nog meer optredens.

8-04-2003 Inmiddels is de site enigsinds aangepast en geupdate zo is er nu dus een gigs sectie alwaar je de komende en afgelopen optredens kunt vinden al is het lijstje van afgelopen optredens nog niet compleet. verder is de bio vernieuwd en verhuist, deze is nu te vinden onder het kopje band info. er staat ook waarschijnlijk een nieuw optreden aan te komen en wel op jannarok, alleen is dit nog niet 100% bevestigt. Ook hebben we ons ingeschreven voor het LOCALS podium bij het Fields of Rock festival wat op 15 junie gehouden zal worden in het goffertpark in nijmegen alwaar o.a.Limpbizkit, Metallica & Ministry zullen headlinen.......laterrrrrrr.

19-03-2003 Jaaaaa er staat weer eens een optreden in planning en wel op Vrijdag 9 mei in nederland 3 te wateringen de toegang is gratis dus ik zou zeggen dit is je kans..........

17-03-2003 Ik krijg zojuist een telefoontje van Pepijn (gitaar)die net terug komt van de WINTERSPORT............en je raad het al...*%#$';-)' hij heeft z'n arm in het gips zitten dit door een scheurtje in z'n pols. Je begrijpt dit is niet met een tube seconde lijm te repareren maar dit keer zal tijd de wonden moeten helen de komende weken gaat het gips er waarschijnlijk niet af +- 4. Maar dat bied uitstekende mogelijkheden om de ritmesectie volledig te olieën, en ons verder voor te bereiden voor de studio, Eind april. Verder is de site even uit de lucht geweest dit ivm domein verhuizing. Mocht dit in de toekomst weer eens voorkomen kun je de site ten allertijden bereiken via http://www.xs4all.nl/~tsjah

02-03-2003 Voorlopig even een korte update: Er staan nieuwe foto's bij, je raad het al de foto afdeling. Dit keer van een oefensessie anderhalve week terug.Verder is de studio definitief geboekt voor eind april begin mei alwaar we dan 5 nieuwe nummers gaan opnemen. Ook zal ik binnenkort nieuwe foto's van de nieuwe TsjahomeStudio plaatsen. Laterrrrr.

10-2-2003 Hoi, ben ik weer eens, met weer wat nieuws.Na vele oefensessie's en studio aanbouw en dergelijken, zijn we nu met een heus "Active booking"offensief begonnen, wat z'n vruchten al af lijkt te gaan werpen. Maar daar heb ik nu nog geen concrete info over maar zodra daar ook maar iets over bekend zal je het hier kunnen lezen. Verder hebben we weer een paar nieuwe nummers gemaakt en zijn er op dit moment nog een paar in aanbouw. Zo als het er nu naar uit ziet gaan we eind april begin mei weer de studio in om het een en ander vast te leggen voor een evt later dit jaar uit te brengen cd. Dat was 'm weer voor nu, Tot snel.(ik weet het delaatste keer dat ik dat schreef.............) ;-)

5-12-2002 Hi, inmiddels staan de foto's van het vorige optreden alweer online in de foto sectie. We hebben elkaar na het optreden niet meer gezien. We gaan volgende week weer oefenen, en dan snel weer een keer optreden.Het is voeld erg lekker om weer eens op 't podium te staan......tot snel.

13-11-2002 Er is groot nieuws........We hebben weer een optreden. En wel vrijdag 22 november in het kasteel in alphen a/d rijn alwaar we samen met Smogus en Xenobite zullen spelen. Wij spelen als eerste dus wees er vroeg bij de zaal gaat om 21.00 uur open en de entree is 5 euro. Binnenkort (na mijn verhuizing) zal ik effe een optreed gedeelte er bij maken zodat je daar ook alle oude optreed data kunt terug vinden en de komende natuurlijk. Nou dat was 'm weer even voor nu.

14-10-2002 Oke, oke het is alweer ruim een maand geleden maar er is weer wat nieuws we hebben inmiddels alweer 1 keer geoefend en gaan dit de komende weken ook zeker weer doen zodat we snel ergens kunnen optreden. Ook de CD verkoop gaat aardig ze zijn in de Gear sectie nog steed te bestellen. Verder niet echt veel nieuws.

6-9-2002 Onze nieuwe CD is uit. Je kunt 'm via deze site, die voor deze gelegenheid blijvend van uiterlijk is veranderd, Bestellen in de eveneens nieuwe GEAR sectie.

1-9-2002 Het is effe stil geweest maar daar ben ik weer met wat nieuws; allereerst is de cd nu echt bijna klaar. voor mij heb ik 2 dozen met bedrukte cd's liggen(die er erg goed uitzien) en waar op dit moment alleen nog het drukwerk bij moet, wat ik deze week nog verwacht binnen te hebben. Ook ben ik de laatste hand aan het leggen aan een nieuw uiterlijk voor deze site. Zodra de nieuwe cd echt helemaal klaar is zal ook de nieuwe site de lucht in gaan. De planning is dat dit volgend weekend gaat gebeuren. Vanaf dat moment kun je dan ook via de site de nieuwe (en oude) cd's bestellen.Wegens lange vakanties hebben we al enige weken niet meer volledig geoefend en zullen dit de komende weken ook nog niet doen. Ik zelf leg op dit moment de laatst hand aan de mix van de nieuwe cd van assasinoslocos, Pepijn zit op terschelling, lip geniet van de zon in spanje en fedja gaat binnekort op vakantie naar ???? alwaar het ook altijd erg goed toeven is.;-) Tot snel maar weer....

19-7-2002 Hi we hebben inmiddels 2 nieuwe songs in de steigers staan waarvan opnames te horen zijn in de audio sectie (2sporen) Er word als het goed is morgen gemasterd en dan zijn de opnames eindelijk af en kunnen er cd's komen. verder gaat het lekker en we hopen snel ergens op het podium te staan. Grts.......Tsjah..

30-6-2002 Er staan weer nieuwe foto's op de site en dit keer van de TsjaHomestudio anno 2002 alwaar we onze laatste CD hebben gemixt.Doei.

29-6-2002 Er staan nieuwe oefensessie foto's en video's op de site met jawel de nieuwe bassist! Verder zijn we vrij ver gevorderd met het eerste nieuwe liedje.Oh ja het gastenboek is helaas nog steeds een soort van een beetje kapot inprincipe doet ie t wel maar je komt niet terug in het gastenboek dan moet je effe 2x back klikken en op vernieuwen klikken en kijk daar hij doet het.(niet hoe het hoort maar toch) Doei Grts.Tsjah

23-6-2002 Jawel we hebben een nieuwe Bassist en wel "Fedja" we gaan de komende tijd hard aan het werk om weer optreed klaar te geraken.Tot snel.

11-6-2002 Ja hoor er staat een nieuwe song op de site het is de verse mix van Ok get going waar het tussenstuk uitgeknipt is. Ook bij 3fm gaat het "lekker". BASSISTENNIEWS:Aanstaande donderdag komt er een bassist voor de 2e keer dus we zitten op de goeie weg. zo snel als er weer nieuws is laat ik weer van me horen.

3-6-2002 Eind vorige week hebben we zoals verwacht het mixen van de nieuwe cd afgerond.(Ik zal zorgen dat er snel iets op de site te horen is)We zullen er in de eerste instantie promo mee gaan maken(Recencies, platenlabels, e.d) Binnenkort zal via deze site de cd ook te bestellen zijn.We zijn nog steeds bassistloos dus het blijft op dit moment nog steeds onduidelijk hoe en wanneer we weer zullen gaan optreden. Laterzzzz......

24-5-2002 Na wat advertenties hier en daar hebben zich gelukkig 2 bassisten aangemeld waar we de komende weken mee gaan kennis maken en hopelijk ook effe spelen. Nu we ook het mixen komende week af hopen te ronden. Gaan we hopelijk weer spannende tijden tegemoet. tot snel....

26-4-2002 Gister heeft de bassist michel besloten om met disconnect te stoppen. Helaas maar waar. Op dit moment zitten we dus zonder bassist.Of we op de zelfde manier doorgaan is nog niet duidelijk. Ik hoop daar zeer binnenkort wat meer info over te hebben.Heb jij nou in de tussen tijd zoiets van de muziek die die gasten maken staat mij wel aan en bassen (of i.d)dat kan ik ook wel stuur dan effe een mailtje naar ons en dan kunnen we misschien samen verder.Tot zover tot nu toe.Tot snel.......

1-4-2002 Nu het mixen in volle gang is en het de goeie kant opgaat. Heb ik toch nog even tijd gevonden om de filmpjes even erbij te zetten en de video pagina hier aan aan te passen. Het zijn er zeven geworden.

27-3-2002 Afgelopen weekend hebben we de laatste opnames naar allen tevredenheid afgerond.Na 2 avonden mixen heb ik een klein begin gemaakt met het mixen van de complete opnames.Er staat op dit moment 1 testmix in de audio sectie .Helaas zijn alle foto's en filmpjes van het laatste weekend verloren gegaan.Maar er zijn nog een paar filmpjes van vorig weekend die er binnen kort nog wel opkomen.

19-3-2002 Afgelopen weekend was het weer zover: we zaten weer eens in de studio. Het is erg goed gegaan zodat we mischien volgend weekend tijd over hebben voor een live set in de studio .De foto's staan inmiddels op de site het zijn er 78!! Dus veel plezier ermee. Er zijn ook wat korte filmpjes maar die komen nog.

28-2-2002 LET OP!! het gastenboek en de mailinglist lijken kapot maar (ze zijn dat ook deels)maar het principe werkt. je word ingeschreven maar krijgt hier geen bevestiging van gasten boek idem. hier word aan gewerkt.

28-2-2002 Er staan geen optredens geplant i.v.m studioopnamevoorbereidingen maar we zullen snel weer ergens op de planken staan.Wil je nu alvast boeken??Klik Hier.

17-2-2002 Stem nu op Disconnect bij 3FM. Door op deze link te klikken kun je stemmen op ons!

16-2-2002 Jawel het is weer zover ... We gaan weer de studio in. En wel de derde en vierde week van maart (2002) We gaan vijf nieuwe songs opnemen op dezelfde wijze als we de vorige cd hebben opgenomen (met als uizondering dat we het opname-proces nu aan Deef overlaten) de opnames zullen plaats vinden in de studio van het Muziekhuis en het mixen doen we zelf verder thuis.De verwachting is dat begin april de eerste ruwe mixen op de site zullen verschijnen en de foto's natuurlijk. Release hopelijk eind mei.

15-2-2002 Lip heeft naar volle tevredenheid vandaag zijn nieuwe Drumkit opgehaald bij justmusic. Het gaat hier om een splinternieuwe Tama drumkit. Foto's volgen...