Pepijn (gitaar, vocals) Lip (drums) Tsjah (vocalen, samples, beats, noise, studio sound engineer) Fedja (bas, backing vocals)
 

BIO

Disconnect werd opgericht in de zomer van 98 in Leiden. Na een bassistenwissel (2002) bleek wat de band echt waard was: vette beats, samples, punky hardcore gitaar, funky basgrooves en rauwe raps zijn de trefwoorden. De bandleden hebben eerder al ruime ervaring opgedaan in diverse bands, variërend van grunge en hardcore punk tot en met Nederlandstalige rap. De vier bandleden plus een x-aantal computers en modules maken techno beats tot hardcore rap: Disconnect stopt alles in de muzikale blender en mixt er iets moois van.

Ondanks de voorliefde voor computers, loops en samples blijft Disconnect een echte live-band en dat hebben ze het clubcircuit dan ook laten horen. Ze bestormden de podia van Leiden (o.a. werfpop) tot aan Hellevoetsluis en van Rotterdam (Nighttown) naar Sneek tot aan Diepenheim bij de Duitse grens. Disconnect staat dan ook garant voor een energieke live-show.
Voor info of boekingen mail: Info@disconnect.nl
Klik hier voor de promo foto